zaterdag 5 maart 2011

Home sweet home

Gisteren hadden we onze laatste meetingdag van de week.  Tijdens de voormiddag vergaderden we over het project, maakten we afspraken over de website en blikten we vooruit op de slotmeeting in Rimini.  Nadat we van enkele collega's definitief afscheid namen stapten we het busje op en reden we nog naar een zoutmijn in de buurt.  Nadien was het tijd voor ontspanning en cultuur.  Sommigen trokken naar een concert van de filharmonie, anderen gingen naar het ballet.  Nog een hapje eten, een stapje in de wereld en dan was het alweer tijd om onze valies op te pakken en naar de luchthaven te vertrekken.
Na enkele keren stijgen en dalen zijn we veilig en wel weer in België geland!

We hebben een fantastische week achter de rug, waar we gezien hebben hoe met heel erg beperkt materiaal en onvoorstelbaar weinig middelen er toch erg intensief en geëngageerd gewerkt kan worden met leerlingen met een handicap.
Een pluim voor de Roemeense collega's, allereerst voor de organisatie van deze meeting, maar zeker ook voor het fantastische werk dat zij op een erg gedreven manier verrichten met hun leerlingen.  Hier hebben we bewondering voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten