vrijdag 6 mei 2011

The end

De dag startte even zonnig als de vorige.  De lekkere gelato van gisteren in het achterhoofd houdend vatten we de tocht naar de school aan voor de laatste presentaties, evaluaties, vragen, filmpjes en zo meer.  Een dag waar heel wat woorden aan te pas zouden komen dus.  We zagen op het computerscherm dat de buitentemperatuur in stijgende lijn ging, maar we lieten het niet aan ons hart komen.  Tijdens de middagpauze werden we getrakteerd op een stuk pizza, waarna we nog een namiddagje door gingen met presenteren, vragen oplossen en evalueren.
Traditioneel werd de meeting afgesloten met het uitwisselen van presentjes.  Op dat moment realiseerden we ons ook dat het de laatste keer was dat we mekaar in real life zouden ontmoeten.  sommigen onder ons legden deze legden deze laatste samenkomst nog snel vast op GSM-film met als hoogte punt en slotbeeld een close-up van zichzelf.  Een groepsfoto genomen door een fotograaf met enorm veel oog voor de belichting (zie onderaan) en een dankwoordje van Giovanni betekenden het einde van deze vergaderdag.
Moe maar voldaan trokken we nog even het centrum in om enkele nieuwe ijssmaken te proeven.  De fragola, nocciole en de extra fondant scoorden de hoogste punten!  Er werden nog enkele souvenirs en nieuwe lippenstift aangekocht (Stallie happy) met de belofte dat deze NIET in de handbagage werden vervoerd richting België.
Dadelijk trekken we nog even richting kust om gezellig samen met de Roemenen het laatste avondmaal te verorberen en wat te keuvelen.  Daarna pakken we onze valies in zodat we morgen op ons gemak richting Bologna kunnen sporen.
Ciao!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten