woensdag 6 oktober 2010

Op naar de volgende locatie

Op dinsdag 19 oktober vertrekt alweer een delegatie op Comeniusreis.  Nogal snel na het vorige bezoek zal je zeggen, maar dat hebben we te danken aan de aswolk vorig jaar waardoor de toen geplande reis naar Rimini niet kon doorgaan.

Deze keer trekken we naar Koprubasi, een plaats in het arrondissement Manisa in Turkije.


Meeting Turkije weergeven op een grotere kaart

We hadden wel verwacht dat de Turken ons zouden trakteren op hun ongelooflijke gastvrijheid.  Een eerste blik op het hotel toont ons dat we goed zullen slapen: http://www.lidyatermalotel.com/index/default.aspx  Niet vergeten onze zwemkledij in te pakken zodat we 's avonds nog wat kunnen stomen!

Het zal een zware reis worden.  We vertrekken in Brussel, vliegen dan naar Istanbul en stappen dan over op een ander vliegtuig naar Izmir.  In Izmir wacht Ahmet ons en de anderen op waarna we een rit van 2 uur met een minibusje aanvatten richting hotel.

De afstanden in Turkije zijn erg groot.  De vergaderingen zullen in het hotel plaats vinden zodat we ons alleen moeten verplaatsen voor de bezoeken aan de school en de andere organisaties.  een programma volgt snel!

3 opmerkingen:

  1. Oei, moeten wij overstappen... aan de hand van de eerste mail dacht ik dat we een rechtstreekse vlucht hadden... maar ok, des te groter het avondtuur

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Overstappen is altijd fun!! Ik hou van avontuur in luchthavens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij zijn flinke meisjes en kunnen dat allemaal. Brussel Izmir rechtstreeks bestaat niet hoor!

    BeantwoordenVerwijderen